Openingstijden :

Maandag 07.00uur – 22.00uur
Dinsdag 07.00uur – 22.00uur
Woensdag 07.00uur – 22.00uur
Donderdag 07.00uur – 22.00uur
Vrijdag 07.00uur – 22.00uur
Zaterdag 09.00uur – 16.00uur

Indien uw fysiotherapeut het noodzakelijk vindt, kan er in overleg van de openingstijden afgeweken worden.

Contactgegevens SMC Diemen:
Adres: Burgemeester van Tienenweg 24
Postcode: 1111 CW Diemen
Telefoonnummer: 020 358 47 18
Emailadres: info@smcdiemen.com

Contactgegevens SMC Holland Park:
Adres: Willem Dudokhof 93
Postcode: 1112 ZA Diemen
Telefoonnummer: 020 244 32 63
Emailadres: info@smchollandpark.com

Volg ons

Afspraak maken:

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Let op: wij nemen altijd altijd telefonisch contact met u op om de afspraak door te nemen en te bevestigen!
  • :

Afspraak maken

Sinds 2006 heeft u geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dit kan telefonisch of per E-mail. Natuurlijk kunt u ook even binnen stappen! Wij streven naar een spoedige behandeling voor u als patiënt, het liefst binnen 24 uur.

Afspraak annuleren

Bent u verhinderd wegens ziekte of een conflicterende afspraak. Dan dient u minimaal 24 uur voorafgaande aan de betreffende afspraak deze per telefoon of e-mail af te zeggen / te annuleren. Meldt u zichzelf niet minimaal 24 uur van tevoren af, dan zijn wij genoodzaakt de behandelkosten bij u in rekening te brengen middels een factuur. Er zijn twee uitzonderingen waarbij u niet minimaal 24 uur van te voren hoeft af te zeggen en u geen factuur zult ontvangen: 1) een onverwachte ongeplande ziekenhuisopname of 2) een plots overlijden in uw nabije omgeving.

Wij werken ook op locatie

Is het voor u niet mogelijk vanwege een operatie, beperking, ouderdom of handicap om naar ons te komen dan komen wij graag naar u. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan uw gezondheid. U heeft daarvoor een verwijzing van de huisarts of specialist nodig om dit vergoed te krijgen. Wij bieden aan alle mensen aan huis behandelingen aan, beschikt u niet over een verwijzing van uw huisarts of specialist en wilt u toch liever aan huis behandeld worden. Bij SMC kan dit, wij kunnen deze behandeling alleen niet indienen bij de verzekeraar en zullen deze behandeling per factuur aan u opsturen. De tarieven kunt u terugvinden in onze tarieven lijst. Daarnaast worden ook onze reis-, en parkeerkosten in rekening gebracht bij u.